Skip To Keyboard Navigation Skip To Main Content

Administrative Officer Life Insurances

Vidanova groep bestaat uit onder meer Vidanova Pensioenfonds, Vidanova Bank, Vidanova Life en Vidanova Management and Administrative Services (“ ViMAS”). ViMAS is de uitvoerende organisatie binnen de groep en voert het beheer van Vidanova Pensioenfonds, van Vidanova Life en enkele andere pensioenfondsen die hun beheer aan Vidanova hebben uitbesteed. Namens ViMAS is Deloitte op zoek naar kandidaten voor de volgende functie

Administrative Officer Life Insurances (t.b.v. Vidanova Life)

De Administrative Officer Life Insurances draagt zorg voor een correcte registratie van nieuwe en bestaande verzekeringspolissen en verricht administratief-ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de polis administratie voor meerdere klantaccounts.

De functie

Als Administrative Officer Life Insurances verwerkt u nieuwe verzekeringsaanvragen, controleert de aangeleverde gegevens op juistheid en volledigheid en wint indien nodig nadere inlichtingen in. U houdt het polis administratiesysteem up-to-date middels het invoeren van alle gegevens, documenten en overige informatie ten behoefte van offertes en (nieuwe) verzekeringspolissen en u maakt klantdossiers aan in het Customer Relationship Management (CRM) systeem en houdt deze up-to-date. U correspondeert met o.a. klanten, salesmedewerkers brokers en/of medisch acceptanten, verstrekt informatie, ondersteunt bij het invullen van aanvragen en informeert bij wijzigingen of aflopende termijnen. U coördineert als centrale contactpersoon het gehele medische acceptatie proces, brengt de klant/broker in contact met de medisch adviseur, maakt de benodigde afspraken voor o.a. medische keuring en doktersbezoeken, monitort voortgang en verzamelt resultaten. Tot slot stelt u (financiële) deeloverzichten op die te maken hebben met verzekeringen, draait deze uit, verzamelt daartoe relevante gegevens en signaleert onvolkomenheden.

Uw profiel

U beschikt over een afgeronde MBO opleiding in een financiële (bedrijfs)administratieve richting; ervaring binnen een verzekeraar is een pre. U beschikt over administratief-technische kennis van het vakgebied en basis kennis van levensverzekeringsproducten en -diensten. U bent vaardig in het nauwkeuring invoeren van gegevens in geautomatiseerde systemen en bestanden en in het zorgvuldig vergelijken en controleren van informatie. U bent vaardig in het werken met relevante applicaties (MS Office, Exact en administratiesystemen), stressbestendig en accuraat. U beschikt over mondelinge en schriftelijke vaardigheid van het Nederlands, Engels en Papiamentu.

Procedure

Deloitte Dutch Caribbean zal deze procedure uitvoeren namens Vidanova. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Mw. Pauline Godschalk – Hageman via +5999 433 3332 of via hrm@deloitte.cw. U kunt uw sollicitatiebrief en CV uiterlijk 15 mei 2023 e-mailen naar Mw. Pauline Godschalk – Hageman via hrm@deloitte.cw. U ontvangt binnen drie werkdagen een ontvangstbevestiging. Een assessment, een referentieonderzoek en een medisch onderzoek kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Uw sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.