Skip To Keyboard Navigation Skip To Main Content

Administrative Officer Pension Payments

Vidanova groep bestaat uit onder meer Vidanova Pensioenfonds, Vidanova Bank, Vidanova Life en Vidanova Management and Administrative Services (“ ViMAS”). ViMAS is de uitvoerende organisatie binnen de groep en voert het beheer van Vidanova Pensioenfonds, van Vidanova Life en enkele andere pensioenfondsen die hun beheer aan Vidanova hebben uitbesteed. Namens ViMAS is Deloitte op zoek naar kandidaten voor de volgende functie

Administrative Officer Pension Payments  (t.b.v. onder meer Vidanova Pensioenfonds en Vidanova Life)

De Administrative Officer Pension Payments verricht de uitbetaling van pensioenuitkeringen aan pensioengerechtigden, van periodieke uitkeringen aan rechthebbenden ten behoeve van  Vidanova pensioenfonds, Vidanova Life en andere instellingen waaraan ViMAS diensten verleent.

De functie

Als Administrative Officer Pension Payments bent u verantwoordelijk voor de uitbetalingsadministratie. U verzamelt, verwerkt, controleert en archiveert gegevens voor het correct en tijdig uitbetalen van de pensioenen. U verricht de juiste en volledige verwerking van complexe bruto en netto berekeningen en berekent, controleert en verricht de wettelijke belastingen en afdrachten. U coördineert de tijdige aanlevering van de attestatie de vita, controleert deze en draagt zorg voor de stopzetting en voortzetting van pensioenbetaling als gevolg daarvan. U draait uitbetalingsslips, overzichten met wettelijke afdrachten en de journaalposten uit, verzend deze aan betrokken partijen en fungeert als aanspreekpunt voor vragen hierover. U controleert waar nodig de aanpassingen in de rekenkundige tabellen van de pensioenapplicaties en levert een bijdrage aan de aansluiting tussen de pensioenadministratie, de uitbetalingsadministratie en de financiële administratie. Tot slot onderhoudt u contact met gepensioneerden en geadministreerde pensioenfonds(en) over de pensioenuitbetalingen, handelt klachten af en organiseert, samen met de Inspectie der Belastingen, informatiesessies voor deze klantgroepen.

Uw profiel

U beschikt over een afgeronde MBO opleiding in financieel-administratieve richting en u heeft minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een administratieve functie, bij voorkeur binnen de salarisadministratie en/of bij een pensioenfonds of levensverzekeraar. U beschikt over administratief-technische kennis van het vakgebied en kennis van relevante wet- en regelgeving, (salaris-) administratieve voorschriften en procedures. U bent vaardig in het voeren van een salarisadministratie en in het samenstellen van (management) informatie. U bent vaardig in het werken met relevante applicaties (MS Office en Profit). U bent vaardig in het klantgericht te woord staan van interne en externe klanten en u bent kwaliteitsgericht en beschikt over analytisch denkvermogen. U beschikt over mondelinge en schriftelijke vaardigheid van het Nederlands, Engels en Papiamentu.

Procedure

Deloitte Dutch Caribbean zal deze procedure uitvoeren namens Vidanova. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Mw. Pauline Godschalk – Hageman via +5999 433 3332 of via hrm@deloitte.cw. U kunt uw sollicitatiebrief en CV uiterlijk 15 mei 2023 e-mailen naar Mw. Pauline Godschalk – Hageman via hrm@deloitte.cw. U ontvangt binnen drie werkdagen een ontvangstbevestiging. Een assessment, een referentieonderzoek en een medisch onderzoek kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Uw sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.