Skip To Keyboard Navigation Skip To Main Content

Marketing Specialist

Vidanova groep bestaat uit onder meer Vidanova Pensioenfonds, Vidanova Bank, Vidanova Life en Vidanova Management and Administrative Services (“ ViMAS”). ViMAS is de uitvoerende organisatie binnen de groep en voert het beheer van Vidanova Pensioenfonds, van Vidanova Life en enkele andere pensioenfondsen die hun beheer aan Vidanova hebben uitbesteed. Namens ViMAS is Deloitte op zoek naar kandidaten voor de volgende functie

Marketing Specialist (t.b.v. de Vidanova groep)

De Marketing Specialist verzorgt de beleidsontwikkeling, –implementatie, evaluatie en advisering op het gebied van marketing voor Vidanova groep in zijn geheel en de verschillende entiteiten binnen de groep in het bijzonder Vidanova Pensioenfonds, Vidanova Life, Vidanova Bank en ViMAS.

De functie

Als Marketing Specialist draagt u zorg voor de beleidsontwikkeling, –implementatie, evaluatie en advisering op het gebied van marketing. U signaleert en analyseert relevante ontwikkelingen op het gebied van marketing, vertaalt deze naar consequenties voor de organisatie en adviseert hierover. U stelt een jaarplanning en begroting op voor wat betreft marketing en draagt zorg voor de implementatie, evaluatie en vastlegging hiervan. U brengt de wensen en behoeften van de markt in kaart door middel van het uitvoeren of coördineren van marktonderzoek en vertaalt dit naar een concurrentieanalyse. U creëert zowel offline als online marketingcampagnes in onder meer Google Ads en op social media. U organiseert promotieacties en evenementen, schrijft en stelt nieuwsbrieven en artikelen op en beheert de website. Tevens beheert en monitort u de marketingbudgetten en ondersteunt de “verkoopafdelingen” door het nodige materiaal ter beschikking te stellen. U adviseert over het positioneren van producten of diensten op basis van marktkennis en consumentenpercepties en ontwikkelt nieuwe producten om in de markt te zetten en adviseert hierover aan de directie. Tot slot bewaakt u het Vidanova- imago en draagt zorg voor het verbeteren van de naamsbekendheid.

Uw profiel

U beschikt over een afgeronde HBO opleiding in Marketing Management of vergelijkbare opleiding en u heeft minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. U beschikt over theoretische kennis op het vakgebied van marketing en u heeft kennis van en ervaring met projectbeheer en projectmanagement. U heeft kennis van en bent vaardig in het opstellen van plannen en adviezen en in het ontwikkelen, uitdragen en verdedigen van beleid, nieuwe ideeën en concepten. U beschikt over analytische en probleemoplossende vaardigheden en u bent betrouwbaar, discreet, confidentieel en loyaal. Daarnaast bent u assertief, resultaatgericht en stressbestendig. U beschikt over mondelinge en schriftelijke vaardigheid van het Nederlands, Engels en Papiamentu.

Procedure

Deloitte Dutch Caribbean zal deze procedure uitvoeren namens Vidanova. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Mw. Pauline Godschalk – Hageman via +5999 433 3332 of via hrm@deloitte.cw. U kunt uw sollicitatiebrief en CV uiterlijk 15 mei 2023 e-mailen naar Mw. Pauline Godschalk – Hageman via hrm@deloitte.cw. U ontvangt binnen drie werkdagen een ontvangstbevestiging. Een assessment, een referentieonderzoek en een medisch onderzoek kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Uw sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.