Skip To Keyboard Navigation Skip To Main Content

Senior Finance Officer

Vidanova groep bestaat uit onder meer Vidanova Pensioenfonds, Vidanova Bank, Vidanova Life en Vidanova Management and Administrative Services (“ ViMAS”). ViMAS is de uitvoerende organisatie binnen de groep en voert het beheer van Vidanova Pensioenfonds, van Vidanova Life en enkele andere pensioenfondsen die hun beheer aan Vidanova hebben uitbesteed. Namens ViMAS is Deloitte op zoek naar kandidaten voor de volgende functie

Senior Finance Officer (t.b.v. onder meer Vidanova Pensioenfonds en Vidanova Life)

De Senior Finance Officer levert een bijdrage aan de totstandkoming en uitvoering van het afdelingsplan, verricht controle werkzaamheden en verzorgt de financiële administratie  t.b.v. Vidanova pensioenfonds, Vidanova Life en andere klanten van ViMAS

De functie

Als Senior Finance Officer levert u een bijdrage aan de totstandkoming van het afdelingsplan en formuleert u in samenspraak prestatiedoelen voor het eigen organisatieonderdeel. U draagt zorg voor de uitvoering van het afdelingsplan voor het eigen organisatieonderdeel, bewaakt de realisatie van gestelde prestatiedoelen en gemaakte afspraken, signaleert tijdig knelpunten en adviseert over oplossingen. U voert complexe berekeningen uit t.b.v. het grootboek en controleert de financiële mutaties en verzorgt periodieke (management) rapportages en cashflow overzichten. U draagt zorg voor de uitvoering van de financiële administratie en voor de onderlinge afstemming tussen de diverse deeladministraties. U coördineert en draagt zorg voor de communicatie en correspondentie aan sponsoren omtrent de rekening courant binnen de geldende tijdslimiet. U ondersteunt bij de diverse belastingtechnische vraagstukken aangaande Vidanova pensioenfonds, Vidanova Life,  ViMAS en de overige VIMAS cliënten en assisteert de Head Finance in alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Tot slot geeft u functioneel begeleiding en supervisie aan junior medewerkers en controleert de werkzaamheden op juistheid en volledigheid.

Uw profiel

U beschikt minimaal over een MBO opleiding aangevuld met cursussen in het financiële vakgebied en u heeft minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in, bij voorkeur, de pensioen en/of verzekeringssector. U beschikt over theoretische en administratief-technische kennis van het financiële vakgebied en u heeft inzicht in organisatorische, financiële, technische, economische en juridische samenhangen in relatie tot het eigen werkterrein. U bent vaardig in het werken met relevante applicaties (MS Office, Exact, Profit) (kennis van Altair is een pre). U bent accuraat, georganiseerd, stressbestendig en vaardig in het adviseren. U beschikt over mondelinge en schriftelijke vaardigheid van het Nederlands, Engels en Papiamentu.

Procedure

Deloitte Dutch Caribbean zal deze procedure uitvoeren namens Vidanova. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Mw. Pauline Godschalk – Hageman via +5999 433 3332 of via hrm@deloitte.cw. U kunt uw sollicitatiebrief en CV uiterlijk 15 mei 2023 e-mailen naar Mw. Pauline Godschalk – Hageman via hrm@deloitte.cw. U ontvangt binnen drie werkdagen een ontvangstbevestiging. Een assessment, een referentieonderzoek en een medisch onderzoek kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Uw sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.