Skip To Keyboard Navigation Skip To Main Content

Over ons

A well dressed man posing in front of the camera
Het laten beheren van je pensioen is een weloverwogen keuze. Vidanova is de juiste keuze

De filosofie van Vidanova Management and Administrative Services is dat het bestuur van een fonds er zeker van moet zijn dat de administratie van het fonds en aanverwante zaken goed zijn geregeld zodat het bestuur zich kan concentreren op de werkelijke zaken waar ze zich mee bezig moet houden, namelijk het besturen van het fonds. Vidanova Management and Administrative Services biedt hierbij ook bestuursondersteuning aan zodat het bestuur zijn bestuurstaak optimaal kan vervullen.

Uitbesteding van deze werkzaamheden aan Vidanova Management and Administrative Services impliceert hoogwaardige administratieve diensten en bestuursondersteuning door een professionele en ervaren partij die dit al vele jaren doet als onderdeel van zijn dagelijkse activiteiten.

Een fondsbestuur die zijn werkzaamheden aan ons uitbesteedt, kan de volgende resultaten verwachten van ons inzet.

  • Tijdigheid: Wij houden zowel de deelnemersadministratie als de financiële administratie up to date. Daardoor zijn wij in staat om tijdig aan alle afgesproken rapportages te voldoen. Hierbij gaat het zowel om rapportages aan het bestuur als om rapportages aan bijvoorbeeld de toezichthouder. 
  • IT-systemen en continuïteit: Vidanova maakt gebruik van een ultramoderne ICT-infrastructuur. Voor elk van de sub-administraties die we beheren, heeft Vidanova speciale, gespecialiseerde software. Een van de belangrijkste componenten van de ICT-infrastructuur van Vidanova zijn de Disaster & Recovery-programma’s en handleidingen die zorgen voor de continuïteit in de beschikbaarheid van de informatie.
  • Operational excellence: Op operationeel niveau leveren wij professionele services die aan hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Wij richten ons hierbij op het met zo groot mogelijke zorg verzorgen van de deelnemers- en financiële administratie en bestuursondersteuning. 

 

A well dressed woman on the phone while making notes

Missie

We doen er alles aan om onze deelnemers te helpen financieel welzijn te bereiken gedurende alle fasen van hun leven.

Visie

Met een been in de dagelijkse gang van zaken en een been in de toekomst zorgen we voor een sterke organisatie die enerzijds op een klantvriendelijke manier snel en diligent aan de huidige behoeftes van de klant voldoet terwijl we anderzijds op een innovatieve manier zorgen dat we steeds een stap vooruitlopen op ontwikkelingen in de markt en continue zorgen dat het fonds sterk en toekomstig bestendig is.