Skip To Keyboard Navigation Skip To Main Content
Well dressed men shaking hands

Een deelnemersadministratie waar je geen omkijken naar hebt

We hebben ruime ervaring op het gebied van pensioenadministratie en bieden maatwerk. We beschikken over een uitstekend en vooral flexibel en toekomstbestendig administratiesysteem. We voeren zowel DB- als DC-regelingen uit, waarbij we geen probleem maken van inhoudelijk complexe pensioenregelingen. We zijn toekomstbestendig, zodat we niet alleen regelingen van nu maar ook regelingen van morgen, met alle digitale vooruitgang, kunnen uitvoeren.

Een pensioenadministratie waar je geen omkijken naar hebt.

Voor een pensioenuitvoeringsorganisatie is het pensioenadministratiesysteem een van de belangrijkste onderdelen. Vidanova heeft ruime ervaring op het gebied van pensioenadministratie en biedt maatwerk. Een pensioenadministratie waar je geen omkijken naar hebt.

We beschikken over een uitstekend en vooral flexibel en toekomstbestendig administratiesysteem. We voeren zowel DB- als DC-regelingen uit, waarbij we geen probleem maken van inhoudelijk complexe pensioenregelingen. Ook zijn we toekomstbestendig, zodat we niet alleen regelingen van nu maar ook regelingen van morgen, met alle digitale vooruitgang, kunnen uitvoeren.

 

Three people talking to each other behind a laptop

Wil je je oriënteren op de mogelijkheden?

Maak hier direct een afspraak.
Afspraak maken

Heb je? Wij kunnen je helpen! Heb je? Wij kunnen je helpen!

Kan ik op elk moment een verzoek indienen voor ondersteuning van VIMAS?

Ja. Wij maken graag een afspraak met je voor een intakegesprek waarna wij kunnen bepalen hoe wij je van dienst kunnen zijn.

Ik heb een eenmanszaak. Kan ik een beroep doen op VIMAS?

Ja. V-MAS ondersteunt alle soorten bedrijven die hun pensioenzaken op orde willen zetten en behouden.

Hoeveel kost de ondersteuning van VIMAS?

De kosten zijn afhankelijk van het soort ondersteuning dat je wenst te ontvangen. Bij je intakegesprek wordt een beeld gevormd van de zaken waar je graag meegeholpen wilt worden. Hiervan uit kunnen wij de kosten met je verder bespreken.

Meest Gestelde Vragen